Boomverzorging

Bomen zijn beeldbepalend voor het landschap, een landgoed maar ook in tuinen is het belangrijk de bomen in vorm te houden en te zorgen dat de bomen gezond blijven. Om te zorgen dat een boom gezond groeit en de juiste vorm weet te behouden is boomverzorging nodig. Wij van Tuin & Veranda hebben specialisten werkzaam welke gecertificeerd zijn als ETW’er. Zij kunnen u perfect van dienst zijn voor alles op het gebied van boomverzorging, bomensnoei, vormsnoei van bomen, VTA onderzoek, bomenrooien en het opstellen van een algemeen advies rapport over de gesteldheid van de boom.

Wat is een european treeworker (ETW’r).

De ETW’er weet raad met de allround uitvoering van boomverzorging. Aan de basis ligt de kennis van groeivereisten, functie, structuur, ontwikkeling en ouderdomsstadia van bomen. De ETW’er heeft ook kennis van relevante wetten, regels en organisaties. Daarnaast heeft de ETW’er inzicht in de omgevingsfactoren en kent hij het belang van natuurlijk evenwicht. Hij herkent ziekten, plagen en stressfactoren aan bomen. En hij onderscheidt de voor nieuwe aanplant nodige kwaliteit.

Voor de praktische boomverzorging kan de ETW’r vertrouwen op zijn specialistische kennis van:

  • Klimtechnieken
  • Hoogwerkers
  • Planten
  • Snoeien
  • Controleren
  • Vellen

Specialist in boomverzorging

Op alle gebieden ten aanzien van boomverzorging kunnen wij u de werkzaamheden uit handen nemen door het inzetten van gespecialiseerde boomverzorgers. Van boomaanplant in alle soorten en maten tot snoeiwerkzaamheden tot rooien van bomen bent u bij Tuin & Veranda boomverzorgers aan het goede adres.

Uiteraard is ons advies en eerste bezoek geheel kosteloos en vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak en wij komen langs om uw wensen te bespreken!